Senin, 01 September 2014

άφει και έχουν

Υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο σχετικά με την εκκίνηση δική σας ιατρική μεταγραφή των επιχειρήσεων και ότι είναι μια θαυμάσια ιδέα! Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι ως μισθωτός;

Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν να επικοινωνήσετε με τους γιατρούς και τα νοσοκομεία για να αποκτήσουν το δικό τους πελάτες τους. Αυτός είναι ο λόγος που είναι ένας εργαζόμενος είναι τόσο ελκυστική. Είναι μερικές φορές δύσκολο να αποκτήσετε το δικό σας πελάτες, αν ζείτε σε μικρότερες πόλεις ή αγροτικές περιοχές. Υπάρχει συνήθως δεν είναι πολύ καθόλου την απασχόληση στις αγροτικές περιοχές και μικρότερες μετακινήσεις χωρίς μια καλή απόσταση για να βρουν δουλειά.

Αν είστε ένας έμπειρος μεταγράφει και έχουν γενικά γύρω από δύο χρόνια εμπειρίας, θα μπορούσε να προσληφθεί από τις πολλές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα παρέχουν τη δουλειά για σας. Πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν ασφάλιση υγείας, 401K, την ασφάλιση ζωής και άλλα οφέλη.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι εάν μετακινήσετε οπουδήποτε μπορείτε να πάρετε τη δουλειά σας μαζί σας και ότι πραγματικά είναι μια πολυτέλεια. Παρά το γεγονός ότι η αμοιβή είναι κάπως μικρότερο από ό, τι θα ήταν αν είχε τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να κάνετε μια καλή διαβίωση από τη μεταγραφή στο σπίτι με μια εταιρεία που σας παρέχει την εργασία μεταγραφή και να αποφεύγουν όλες τις πονοκεφάλους των φόρων αυτοαπασχόλησης, πληρώνουν για τις δικές σας παροχές , κλπ, που έρχονται με την έναρξη της επιχείρησής σας μεταγραφή.

Εργασία από το σπίτι, όπως ένας εργαζόμενος είναι μια πολύ καλή επιλογή, κατά την έναρξη της επιχείρησής σας δεν είναι εφικτή λόγω της θέσης σας και όταν η επιπλέον εργασία της λειτουργίας μιας επιχείρησης έρχεται στο παιχνίδι.

Αν θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες, επισκε

Tidak ada komentar:

Posting Komentar