Senin, 01 September 2014

υχόν ανακρίβειες

Στις 16 Φεβρουαρίου 2006, η Ασφάλισης Υγείας Φορητότητα και Πράξη Ευθύνης ολοκληρώθηκε, και τεθεί σε ισχύ. Ο νόμος αυτός έχει σχεδιαστεί για να θεσπίσουν εθνικά πρότυπα για όλες τις συναλλαγές της υγειονομικής περίθαλψης, και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και το απόρρητο όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με την υγεία. Το κίνητρο πίσω από αυτό το νόμο είναι να βελτιώσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας μας. Αυτό το είδος της μεταρρύθμισης έχει δημιουργήσει την ανάγκη για έμπειρα άτομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της εν λόγω νομοθεσίας, και να διασφαλίζουν την πλήρη συμμόρφωση, και η μέγιστη επιστροφή. Επομένως, θα ήταν μια συνετή κίνηση για τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης για να απασχολούν τα άτομα αυτά, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες.

Η διάδοση της ιατρικής γνώσης μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έφερε για μια έκρηξη της διάγνωσης, της θεραπείας και διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα, έγινε υπάρχει ανάγκη να οργανωθούν και να τυποποιήσουν όλες αυτές τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες. Εδώ είναι όπου γεννήθηκαν τα θεμέλια της ιατρικής κωδικοποίησης. Ιατρική κωδικοποίηση πληρούνται αυτές τις προκλήσεις, και να επιτραπεί για ένα πιο ομοιόμορφο τρόπο επικοινωνίας και πληροφόρησης για την υγεία κάτω από μια κοινή γλώσσα. Μέχρι τον Ιανουάριο του 1979, τυποποιημένα ορισμούς και τους κωδικούς εγκρίθηκαν, και χρησιμοποιείται από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και των ασφαλιστικών εταιρειών. Από βελτιώσεις και ιατρικών διαδικασιών που αναπτύσσονται συνεχώς, κωδικοί πρέπει να προστεθεί και ενημερώθηκε ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές αυτές. Σήμερα, ο αριθμός των ιατρικών και χειρουργικών διαδικασιών που έχουν γίνει τεράστια, τόσο πολύ έχει τους κωδικούς για την περιγραφή τους. Αυτά συντριπτική τους αριθμούς των κωδικών και πρωτοκόλλων έχουν κάνει outsourcing ιατρική χρέωσης το πρότυπο.

Ιατρικές χρέωσης και συναφών επαγγελμάτων εξακολουθούν να είναι οι ταχύτερα αυξανόμενες ευκαιρίες στον τομέα της υγείας. Τα ιδρύματα Ασφαλίσεων και κυβερνητικούς οργανισμούς που επενδύουν τεράστιους πόρους για τον έλεγχο των απαιτήσεων «απάτη, κατάχρηση, και να δημιουργήσουν κάποιο βαθμό ισοτιμίας επιστροφής. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης αναζητούν ιατρική εμπειρογνώμονες χρέωσης για βοήθεια. Οι εταιρείες και οι πρακτικές που αναζητούν έμπειρο και εκπαιδευμένο άτομα? οι νομικές συνέπειες της λανθασμένης χρέωσης μπορεί να είναι καταστροφικές. Υπάρχει ένα κίνημα στον κλάδο να κάνουν ιατρικές billers υπεύθυνοι για τυχόν ανακρίβειες, πολλά μπορούν τρόπο λογιστές για τις φορολογικές δηλώσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πρότυπα για τις jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την ιατρική billers και προγραμματιστές. Ωστόσο, οι περισσότεροι εργοδότες ψάχνουν για κάποια επίσημη εκπαίδευση σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα της σταδιοδρομίας. Αυτά τα σχολεία κυμαίνονται σε χρόνο κατάρτισης εννέα μηνών έως δύο ετών, τίποτα λιγότερο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί επαρκής. Υπάρχει μια κίνηση για την πιστοποίηση, και πολλές οργανώσεις που χρηματοδοτούν τις εξετάσεις πιστοποίησης στην ιατρική τιμολόγησης και κωδικοποίησης. Ιατρική billers και προγραμματιστές να κερδίσουν όσο το 8 έως $ 10 ανά ώρα στην αρχή, και θα μπορούσε ενδεχομένως να συνειδητοποιήσουν $ 30 έως $ 40 ανά ώρα με την εμπειρία και τις πρόσθετες ευθύνες.

Σήμερα, οι εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που συμβαίνουν σε ένα πολύ υψηλό ρυθμό. Είναι μόνο με τη βοήθεια των εξελιγμένων προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, και τυποποιημένες διαδικασίες κωδικοποίησης που ιατρικά προγραμματιστές είναι πλέον σε θέση να περιγράψει και να χαρακτηρίσει τον τεράστιο αριθμό και τα διάφορα είδη των ιατρικών και χειρουργικών διαδικασιών. Αυτές οι πραγματικότητες σε συνδυασμό με τους κανονισμούς της κυβέρνησης, και την ασφάλιση υγείας κατευθυντήριες γραμμές συνέβαλαν στην ισχυρή ζήτηση για έμπειρο ιατρικό κωδικοποιητές και billers.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar