Senin, 01 September 2014

χρόνια εκπαίδευσης,

Ιατρική μεταγραφή είναι η διαδικασία της ερμηνείας και τη μεταγραφή την υπαγόρευση γίνεται από ιατρούς ή άλλους επαγγελματίες υγείας σχετικά με την κατάσταση των ασθενών, τις διαδικασίες θεραπείας, διαγνώσεις, προγνώσεις, κ.λπ. Με ιατρική μεταγραφή των δεδομένων που υπαγορεύονται από τους γιατρούς, η ιατρική μεταγράφει μπορεί επίσης να επεξεργαστείτε το κείμενο που παράγεται από το λογισμικό αναγνώρισης φωνής. Ιατρική μεταγραφή είναι η μετάφραση των υπαγορεύσεων γίνονται από έναν γιατρό. Ως εκ τούτου, απαιτεί μια εκτεταμένη γνώση της ιατρικής, φαρμακολογικές και ανατομικές όρους.

Στο παρελθόν οι ιατρικές δακτυλογράφους θα ακούσετε υπαγορεύσεις και πληκτρολογήστε τον εαυτό τους, αλλά και με την αυγή της τεχνολογίας και του λογισμικού αναγνώρισης φωνής, αυτό έχει καταστεί περιττή και σήμερα, ως επί το πλείστον, η ιατρική μεταγράφει απλώς επεξεργάζεται την έξοδο του λογισμικού. Ωστόσο, η διαδικασία επεξεργασίας μπορεί να κυμαίνεται από μερικές διορθώσεις σε σημαντικές αλλαγές, διότι το λογισμικό αναγνώρισης φωνής δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ποτέ λόγω της μεγάλης ποικιλίας των διακυμάνσεων του λόγου και υπαγορεύει τις συνήθειες των επαγγελματιών της υγειονομικής περίθαλψης.

Εκτός από την ιατρική γνώση, μια μεταγραφή ποιότητας απαιτεί μεταγράφει να έχουν άριστες δεξιότητες ακρόασης, διότι πρέπει να είναι σε θέση να ερμηνεύσει ταυτόχρονα υπαγόρευση κατά την πληκτρολόγηση, θα πρέπει επίσης να έχουν μια εξαιρετική γνώση της αγγλικής γλώσσας και γραμματικής, διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων δεξιότητες, υψηλό κατάσταση της αναλυτικής δεξιότητες, προκειμένου να αναλύσει και να μετατρέπει την ομιλία σε ουσιαστική γραφή, καθώς είναι έμπειρος στη χρήση του εξοπλισμού μεταγραφής και υπολογιστές.

Ιατρική Μεταγραφή έχει θεωρηθεί ως γραφή στην αρχαία σπήλαια και στα έγγραφα των χαμένων πολιτισμών, αλλά ακόμα ο σκοπός της ιατρικής μεταγραφή και την ιατρική μεταγράφει παραμένει η ίδια και ότι είναι να τηρεί αρχείο της ιατρικής κατάστασης και τη θεραπεία του ασθενούς.

Ωστόσο, δεν ήταν μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, που Ιατρική μεταγραφή αναγνωρίστηκε ως επάγγελμα. Αρχικά, όσοι έκαναν ιατρική μεταγραφή ήταν χαρακτηρισμένα ως δακτυλογράφοι, επεξεργαστές κειμένου, ιατρικές γραμματείς και χειριστές μηχανών υπαγόρευσης. Αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι μια ιδιαίτερα αδικαιολόγητη τίτλο εργασίας για εκείνους που ασκούν την ιατρική μεταγραφή, διότι το επάγγελμα απαιτεί μια ευρεία γνώση των ιατρικών όρων. Έτσι, το 1999, Ιατρική Μεταγραφή ανατέθηκε δική ταξινόμησης των επαγγελμάτων και εκείνοι που ασκούν το επίσημα ονομάζεται ιατρική δακτυλογράφους.

Ιατρική Μεταγραφή ως επάγγελμα είναι πολύ underground και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ακούσει γι 'αυτό. Ωστόσο, η ιατρική μεταγραφή είναι ένα ουσιαστικό επάγγελμα του κάθε αναπτυσσόμενη βιομηχανία της υγειονομικής περίθαλψης ... ειδικά για το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης που δεν έχουν το χρόνο να θέσει στο γράψιμο κάθε κομμάτι των πληροφοριών που συλλέγουν από τους ασθενείς. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες ιατρική μεταγράφει είναι συνεχώς αυξανόμενη και επειδή ο αριθμός των νέων διαδικασιών που έρχονται σε γιατρούς της αγοράς δεν έχουν το χρόνο να μεταγράψει όλες τις διαπιστώσεις τους.

Ιατρική Μεταγραφή ως επάγγελμα είναι πολύ ευέλικτο, καθώς και. Ιατρική δακτυλογράφους, μπορεί να αποκτήσει μετά από λίγα χρόνια εκπαίδευσης, λειτουργούν από τις ιατρικές εταιρείες μεταγραφή. Ιατρικές εταιρείες μεταγραφή λαμβάνει υπαγορεύσεις γίνεται από τους γιατρούς και με τη σειρά τους, αυτές οι παραγγελίες αναποδογυρίστηκε σε ιατρικές δακτυλογράφους να μεταγραφεί.

Μια ιατρική μεταγράφει μπορεί επίσης να εργάζονται με πλήρη ή μερική απασχόληση στο σπίτι. Επί του παρόντος, η Αμερικανική Ένωση για την Ιατρική μεταγραφή είναι διοικητικό όργανο στις Ηνωμένες Πολιτείες που πιστοποιεί Ιατρική δακτυλογράφους, αν και δεν θα χρειαστεί μια πιστοποίηση για να είναι σε θέση να λειτουργήσει ως ένας, μια πιστοποίηση αποτελούν το AAMT, σίγουρα θα αυξήσει είστε "αγορά αξίας "και την αξιοπιστία.

Ιατρική μεταγραφή είναι πλέον απλώς ακούγοντας και τη μεταγραφή των λέξεων που υπαγορεύεται από ένα γιατρό. Ιατρική μεταγραφή είναι σε εξέλιξη και τώρα απαιτεί ειδική εκπαίδευση επικεντρώνεται στην ιατρική γλώσσα, η γνώση της Ελληνικής και Λατινικής προθέματα και καταλήξεις, ανατομία, φυσιολογία, τις διαδικασίες της νόσου, η ιατρική επιστήμη και τις διαδικασίες, ιατρικών οργάνων, φαρμακολογία, εργαστηριακά όργανα, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, ιατρικό υλικό αναφοράς τεχνικές και πολλά άλλα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar