Senin, 01 September 2014

των ονομάτων των

Ένα από τα μεγάλα πράγματα για μια καριέρα στην ιατρική μεταγραφή είναι ότι σχεδόν ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα γραφείο για να χειριστεί τα καθήκοντα ενός ιατρικού transcriptionist ή μια ιατρική υπηρεσία μεταγραφή. Ακόμη και οι απαιτήσεις γραφείο είναι αρκετά γενικές, δηλαδή αυτό έχει τη δυνατότητα για ένα σπίτι-βασισμένη επιχείρηση.

Ένας υπολογιστής και σύνδεση στο Internet είναι πιθανώς μεγαλύτερο ανάγκες σας για ιατρική μεταγραφή, αν και η τεχνολογία έχει έρθει πραγματικά πολύ δρόμο στον τομέα αυτό. Περισσότερο από ποτέ, υπάρχουν προϊόντα που μπορεί να σας βοηθήσει κατά μήκος αυτής της διαδρομής, κάνοντας την εργασία σας πιο εύκολη και βοηθά στην ταχύτητα και την ακρίβεια σας.

Αν ξέρετε λίγα πράγματα για ιατρικές μεταγραφές, μπορεί να έχετε την ιδέα ότι ένας γιατρός ή άλλο επαγγελματία υγείας καταγράφει πληροφορίες σε ένα κασετόφωνο και την ιατρική μεταγράφει απλώς γράφει ό, τι έχει καταγραφεί. Ψηφιακές ηχογραφήσεις βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό την ιατρική μεταγραφή βιομηχανία. Δεν είναι πλέον ανάγκη να ασχοληθεί με κνησμώδης ταινίες και κακή ποιότητα ήχου εκεί.

Η βιομηχανία είναι, επίσης, καθιστώντας το εύκολο να γίνει υπαγόρευση εύκολο για τους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται καν να έχουν τη φυσική συσκευή καταγραφής που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης στο χέρι σας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την εγγραφή τηλεφωνικών. Μπορείτε να ορίσετε μια συσκευή εγγραφής είναι ειδικά σχεδιασμένα για ιατρική μεταγραφή για τη δική σας τηλεφωνική γραμμή και να έχουν οι πελάτες σας καλούν σε υπαγορεύσεις τους. Αυτά τα συστήματα είναι ασφαλή και εύκολη στη χρήση τόσο για εσάς όσο και τον πελάτη. Και αφού έχετε τις υπαγορεύσεις σε προσωπική συσκευή εγγραφής σας, μπορείτε να επιλέξετε τι να κάνει με τις πληροφορίες. Μπορείτε να το μεταδώσετε σε άλλο προορισμό (λογισμικό υπαγόρευσης υπολογιστή σας, για παράδειγμα) ή μεταγράψει απευθείας από τη συσκευή εγγραφής.

Πολλά από τα recorders έρχονται με εύκολο έλεγχο, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε, να σταματήσει, pause, fast forward ή επανάληψη τμημάτων της εγγραφής χρησιμοποιώντας τα πόδια ή τη φωνή σας. Αυτό αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα για να κάνει την πληκτρολόγηση τους.

Υπάρχουν επίσης πολλά είδη λογισμικού που διαθέτει, ότι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά. Δεν θα πάρει πολύ για να καταλάβω ότι η Microsoft και άλλων προγραμμάτων πληκτρολόγηση δεν είναι ιδανικά για ιατρική μεταγραφή. Οι όροι και τα κύρια ονόματα - συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των ναρκωτικών - δεν είναι πιθανό να αναγνωρίζεται. Τα λάθη είναι επίσης πιθανό να πέσουν μέσα από τις αδυναμίες των συστημάτων αυτών. Χρησιμοποιώντας τα προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τη βιομηχανία ιατρικών μεταγραφή θα σας επιτρέψει να αξιολογούν με μεγαλύτερη ακρίβεια την εργασία σας.

Με την τεχνολογία και την εκπαίδευση διαθέσιμη, μπορείτε να δείτε ότι είναι ένα αρκετά απλό θέμα να εμπλακούν σε αυτόν τον κλάδο. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ακόμη και από την άνεση του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το σπίτι των επιχειρήσεων για τον πολυάσχολο γονέα που θέλει να λειτουργήσει σε λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της καθημερινής naptime το παιδί τους. Οι περισσότεροι προθεσμίες που συνδέονται με την ιατρική μεταγραφή είναι αρκετά σφιχτό και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ιατρική μεταγραφή δεν είναι για όλους, αλλά είναι ένα σημαντικό μέρος της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης και ένα που παρέχει μια καλή ζωή για εκείνους που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή τη συγκεκριμένη πτυχή.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar